Sviestiniai minkšti vafliai su riešutų sviestu

AUTORIUS:
Olga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Sviestiniai minkšti vafliai su riešutų sviestu
Autorius apie receptą: Vafliai, kurie tiesiog tirpsta burnoje. Minkšti viduje, su šiek tiek traškesne plutele išorėje. Receptas senas kaip amžius, nuo močiučių laikų. Vafliai, kurie tiesiog tirpsta burnoje. Minkšti viduje, su šiek tiek traškesne plutele išorėje. Receptas senas kaip amžius, nuo močiučių laikų. Olga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 stiklinės kvietinių miltų
200 gramų sviesto
3 vienetai kiaušinių
200 gramų cukraus
80 gramų grietinės, 30% riebumo
0.5 šaukštelio sodos
pagal poreikį riešutų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sviestą ištirpiname ir atvėsiname.
2.
Kiaušinius išplakame su cukrumi, supilame atvėsusį sviestą. Dedame grietinę, beriame sodą, išmaišome. Įsijojame miltus ir viską dar kartą išmaišome, kol neliks sausų miltų gumulėlių.
3.
Kepame įkaitintoje vaflinėje. Patiekiame su riešutų kremu.
Patarimai:
Stiklinė 250 ml.
AUTORIUS: Olga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital