Sviestinės voveraitės žiemai (šaldytos)

AUTORIUS:
Laura
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Sviestinės voveraitės žiemai (šaldytos)
Sviestinės voveraitės žiemai (šaldytos)
Sviestinės voveraitės žiemai (šaldytos)
Sviestinės voveraitės žiemai (šaldytos)
Sviestinės voveraitės žiemai (šaldytos)
Sviestinės voveraitės žiemai (šaldytos)
Sviestinės voveraitės žiemai (šaldytos)
Autorius apie receptą: Tai puikus pasirinkimas pasiruošti voveraites padažams ir kitiems patiekalams gardinti. Jos išlieka kvapnios ir, žinoma, labai skanios. Tai puikus pasirinkimas pasiruošti voveraites padažams ir kitiems patiekalams gardinti. Jos išlieka kvapnios ir, žinoma, labai skanios. Laura
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas voveraičių
300 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į keptuvę dedame sviestą, grybus ir kepame tol, kol voveraitės jau pradės kepti- išgaruos drėgmė, keptuvėje matysis tik skaidrus sviestas.
2.
Atvėsiname. Dedame į maišiukus ir dedame į šaldiklį.
AUTORIUS: Laura
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital