Autorius apie receptą:
Tai puikus pasirinkimas pasiruošti voveraites padažams ir kitiems patiekalams gardinti. Jos išlieka kvapnios ir, žinoma, labai skanios.
Tai puikus pasirinkimas pasiruošti voveraites padažams ir kitiems patiekalams gardinti. Jos išlieka kvapnios ir, žinoma, labai skanios.
Laura
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas
voveraičių
300 gramų
sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į keptuvę dedame sviestą, grybus ir kepame tol, kol voveraitės jau pradės kepti- išgaruos drėgmė, keptuvėje matysis tik skaidrus sviestas.
2.
Atvėsiname. Dedame į maišiukus ir dedame į šaldiklį.