Svieste kepti kalafiorai

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 59)
Porcijų skaičius: 2
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 59)
Svieste kepti kalafiorai
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Patys skaniausi kalafiorai, kai mama kepdavo vaikystėje. Jeigu mėgstate kalafiorus su džiūvėsėliais, tada apvirtus kalafiorus tiesiog prieš apkepdami dar dosniai apvoliokite Patys skaniausi kalafiorai, kai mama kepdavo vaikystėje. Jeigu mėgstate kalafiorus su džiūvėsėliais, tada apvirtus kalafiorus tiesiog prieš apkepdami dar dosniai apvoliokite džiūvėsėliais ir tada kepkite viską lygiai taip pat. Bet man labai skanu ir be jų. Dar kepant kartais drauge su svogūnų apkepimu tarkuotą morką arba idedu šaukštelį kario prieskonių ar smulkinto česnakiuko - irgi labai tinka. (...daugiau) Sandra
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas žiedinių kopūstų
80 gramų sviesto
1 vienetas svogūnų
1 šaukštelis kmynų (galima nedėti)
pagal skonį druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Žiedinį kopūstą susmulkinkite žiedynais, juos suberkite į pasūdytą verdantį vandenį ir pavirkite apie 3-5 minutes, kol truputį suminkštės, bet atsargiai, nepervirkite. Tada nusunkite ir užpilkite šaltu vandeniu, kad žiedinis kopūstas atvėstų, bet liktų traškus. Po to vandenį nusunkite.
2.
Įkaitinti keptuvę, joje ištirpinkite sviestą ir svieste pakepinkite smulkiai pjaustytą svogūną iki bus gražiai auksinės spalvos. Tada sudėkite žiedinį kopūstą ir kmynus bei troškinkite apie 10-15 minučių.
3.
Baigiant troškinti pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Galite dar pabarstyti mėgiamais žalumynais.
AUTORIUS: Sandra
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (3)
Loreta
2017-08-13 13:36
Tikrai patys skaniausi, kaip močiutės!! Sviesto tik dėjau truputį mažiau, man pakako. Valgiau su grietine, na tikrai taip kaip vaikystėj ATSAKYTI
Loreta
2017-09-10 12:39
aciu,dar negaminau, bet butinai pabandysiu. ATSAKYTI
Zita
2019-08-21 14:00
Ar pabandėte, gerb. Loreta? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
helovinas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital