Šventiški kumpio suktinukai su baltos mišrainės įdaru

AUTORIUS:
Dovilė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Kumpio suktinukai su balta mišraine
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Puošnūs ir labai skanūs kumpio suktinukai - puikus būdas kitaip patiekti įprastą baltą mišrainę. Arba galite taip pat įsukti bet kokią kitą mėgiamą mišrainę, nebijokite Puošnūs ir labai skanūs kumpio suktinukai - puikus būdas kitaip patiekti įprastą baltą mišrainę. Arba galite taip pat įsukti bet kokią kitą mėgiamą mišrainę, nebijokite improvizuoti! (...daugiau) Dovilė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
16 riekių virto kumpio (arba rūkyto)
16 lapų salotų (galima ir nedėti)
2 vienetai bulvių (virtų su lupenomis)
1 vienetas morkų (virtų su lupenomis)
1 vienetas raugintų agurkų
3 šaukštai konservuotų žirnelių
2 šaukštai majonezo
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Salotas nuplaukite ir gerai nusausinkite.
2.
Virtas bulves bei morkas nulupkite ir supjaustykite smulkiais kubeliais.
3.
Taip pat supjaustykite agurkėlius ir viską išmaišykite su nuvarvintais žirneliais bei majonezu. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
4.
Ant kumpio riekelės dėkite salotos lapą, šiek tiek mišrainės ir susukite. Suktinuką sutvirtinkite mediniu smeigtuku.
5.
Beje, jeigu norite lengvesnio suktinukų varianto, vietoje majonezo galima naudoti graikišką jogurtą, sumaišytą su šaukšteliu aštresnių garstyčių (ypač tinka Dižono garstyčios)
AUTORIUS: Dovilė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital