Autorius apie receptą:
Paprastas, tačiau nepaprasto skonio vyniotinis tikrai paįvairins Jūsų kasdieninį ir net šventinį stalą. Kviečiu išbandyti.
Paprastas, tačiau nepaprasto skonio vyniotinis tikrai paįvairins Jūsų kasdieninį ir net šventinį stalą. Kviečiu išbandyti.
Diana
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų
vištienos filė
100 gramų
žaliųjų alyvuogių
(be kauliukų)
30 gramų
želatinos
pagal skonį
maltų kajeno pipirų
pagal skonį
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Vištieną supjaustome kubeliais, pagardiname kajeno pipirais ir druska.
2.
Supjaustome alyvuoges griežinėliais.
3.
Vištieną ir alyvuoges sumaišome. Suberiame želatiną (netirpintą!), permaišome. Viską sudedame į kepimo rankovę, kuo standžiau susukame į vyniotinio formą ir užsukame kraštus.
4.
Į kepimo skardą dedame vyniotinį ir įpilame vandens tiek, kad apsemtų pirštą.
5.
Kepame iki 190 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 35 min. Iškeptą, būtina palikti pilnai atvėsti.