Šventiniai paukštienos drebučiai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Šventiniai paukštienos drebučiai
Autorius apie receptą: Tradicinis mūsų šeimos patiekalas šventėms. Tradicinis mūsų šeimos patiekalas šventėms. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 ir 1/3 kilogramo kalakutų šlaunelių
2 vienetai vištienos ketvirčių (didesnių)
2 vienetai morkų
1 vienetas svogūnų (didelio)
4 skiltelės česnako
1/4 vieneto salierų šaknų
2 lapai lauro lapų
pagal skonį petražolių
pagal poreikį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį želatinos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Paukštieną sudėti į puodą, užpilti šaltu vandeniu ir virti iki užvirs.
2.
Tuomet vandenį nupilti, užpilti švariu šaltu vandeniu, dėti morkas, svogūną, česnakus, lauro lapus, pipirų žirnelius, salierą, petražolių šakeles, berti druską ir virti toliau, vis nugriebiant putas, kol mėsa išvirs.
3.
Iš puodo išimti išvirusią mėsą, truputį atvėsinti, nukaulinti, supjaustyti.
4.
Sultinį perkošti per sietelį, įdėti tinkamą želatinos, pagal nurodymus ant pakelio.
5.
Morkas supjaustyti norimo dydžio gabalėliais. Formą (naudojau kekso) ištiesti maistine plėvele, sudėti morkas, dėti petražoles, krapus, pilti truputį sultinio su želatina ir dėti į šaldytuvą, kad sustingtų.
6.
Tuomet dėti visą mėsą ir užpilti likusiu sultiniu, dėti į šaldytuvą sustingti.
Patarimai:
Daugiau apie želatiną paskaityti galima paspaudus čia
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital