Šventiški lavašo suktinukai su balta mišraine

AUTORIUS:
LaMaistas.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Lavašo suktinukai su balta mišraine
Nuotrauka LaMaistas.lt redakcijos
Lavašo suktinukai su balta mišraine
Lavašo suktinukai su balta mišraine
Autorius apie receptą: Kitoks būdas, kaip įdomiau patiekti baltą mišrainę! Jie puošniai atrodo ant stalo ir suvilios paragauti. Baltą mišrainę suktinukams, žinoma, galite ruošti ir pagal savo Kitoks būdas, kaip įdomiau patiekti baltą mišrainę! Jie puošniai atrodo ant stalo ir suvilios paragauti. Baltą mišrainę suktinukams, žinoma, galite ruošti ir pagal savo receptą, o mes pasidaliname, kaip suktinukams ją ruošiame patys. (...daugiau) LaMaistas.lt
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 lapas lavašo (naudojome 180 g dydžio)
1 vienetas bulvių (didelės, virtos su lupena)
1 vienetas morkų (vidutinės, virtos su lupena)
2 vienetai kiaušinių (kietai virtų)
2 vienetai marinuotų agurkų (vidutinio dydžio)
50 gramų rūkyto kumpio
3 šaukštai majonezo (arba pagal skonį)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Bulvę, morką ir kiaušinius nulupti. Supjaustyti kuo smulkesniais kubeliais.
2.
Tokio paties dydžio kubeliais supjaustyti ir kumpį bei agurkus. Viską išmaišyti su daržovėmis, kiaušiniais ir majonezu.
3.
Lavašo lapą, kad būtų patogiau galima perpjauti (ar perkirpti virtuvinėms žirklėmis) į 4 dalis.
4.
Lavašą tolygiai aptepti mišraine. Lavašą standžiai susukti. Sukite atsargiai, kad per kraštus neiškristų mišrainę.
5.
Sudėti į sandariai uždaromą indelį arba suvynioti į maistinę plėvelę. Bent valandėlę (o galima ir pernakt) palaikyti šaldytuve.
6.
Prieš patiekiant supjaustyti riekelėmis. Galima papuošti žalumynais. Skanaus!
Patarimai:
Daržoves su lupena verdame taip - į puodą dedame bulves, morkas, pilame tiek vandens, kad apsemtų. Kaičiame puodą ir verdame 30 - 40 minučių, kol įsmeigus peilį bulvė lengvai nuo jo nuslys. Tuomet nupilame vandenį, daržoves paliekame visiškai atvėsti kambario temperatūroje.
LaMaistas.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital