Autorius apie receptą:
Paprasta, greita, bet gali net papuošti šventinį stalą.
Paprasta, greita, bet gali net papuošti šventinį stalą.
Stebuklinga virtuvė
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
220 mililitrų
apelsinų sulčių
80 gramų
filadelfijos sūrio
30 mililitrų
pieno
30 gramų
bananų
8 gramai
želatinos
pagal skonį
vanilės ekstrakto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Pirmam sluoksniui į dubenį įpilkite apelsinų sultis, suberkite 4 g želatinos. Atidėkite 15 min, iki išbrinks.
2.
Išbrinkusią želatiną ištirpinkite garų vonelėje, neužvirinkite. Šiek tiek atvėsinti.
3.
Į formeles (6 vnt) lygiosiomis dalimis supilkite šiek tiek atvėsusią apelsinų masę ir dėkite į šaldytuvą, kol sustings. Dėl grožio galite formeles padėti šiek tiek kampu.
4.
Į dubenį įpilkite pieno, įberkite likusią želatiną. Atidėkite 15 min, iki išbrinks.
5.
Išbrinkusią želatiną ištirpinkite garų vonelėje. Dėkite bananą ir filadelfijos sūrį. Įpilkite vanilės ekstrakto. Suplakite iki vientisos masės. Paragaukite, gal jums trūksta saldumo, tada įberkite saldiklio pagal savo skonį.
6.
Supilkite į formeles ant sustingusio apelsinų sluoksnio. Dėkite į šaldytuvą, iki sustings. Išimkite iš formelių.