Švelnus desertas su apelsinų želė

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Švelnus desertas su apelsinų želė
Autorius apie receptą: Paprasta, greita, bet gali net papuošti šventinį stalą. Paprasta, greita, bet gali net papuošti šventinį stalą. Stebuklinga virtuvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
220 mililitrų apelsinų sulčių
80 gramų filadelfijos sūrio
30 mililitrų pieno
30 gramų bananų
8 gramai želatinos
pagal skonį vanilės ekstrakto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Pirmam sluoksniui į dubenį įpilkite apelsinų sultis, suberkite 4 g želatinos. Atidėkite 15 min, iki išbrinks.
2.
Išbrinkusią želatiną ištirpinkite garų vonelėje, neužvirinkite. Šiek tiek atvėsinti.
3.
Į formeles (6 vnt) lygiosiomis dalimis supilkite šiek tiek atvėsusią apelsinų masę ir dėkite į šaldytuvą, kol sustings. Dėl grožio galite formeles padėti šiek tiek kampu.
4.
Į dubenį įpilkite pieno, įberkite likusią želatiną. Atidėkite 15 min, iki išbrinks.
5.
Išbrinkusią želatiną ištirpinkite garų vonelėje. Dėkite bananą ir filadelfijos sūrį. Įpilkite vanilės ekstrakto. Suplakite iki vientisos masės. Paragaukite, gal jums trūksta saldumo, tada įberkite saldiklio pagal savo skonį.
6.
Supilkite į formeles ant sustingusio apelsinų sluoksnio. Dėkite į šaldytuvą, iki sustings. Išimkite iš formelių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital