Švelni kopūstų sriuba su vištiena ir lydytu sūreliu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Švelni kopūstų sriuba su vištiena ir lydytu sūreliu
Švelni kopūstų sriuba su vištiena ir lydytu sūreliu
Švelni kopūstų sriuba su vištiena ir lydytu sūreliu
Švelni kopūstų sriuba su vištiena ir lydytu sūreliu
Švelni kopūstų sriuba su vištiena ir lydytu sūreliu
Autorius apie receptą: Kopūstų sriuba, truputį kitokia nei įprastai, bet tiktai ne mažiau gardi. Kopūstų sriuba, truputį kitokia nei įprastai, bet tiktai ne mažiau gardi. Justyna, Baltoje lėkštėje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
3 litrai vandens
500 gramų kopūstų (apytikriai)
4 vienetai bulvių (didesnių arba 5 mažesnių)
2 vienetai vištų blauzdelių
185 gramai lydyto sūrio
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
2 šaukštai aliejaus
1 kubelis vištienos sultinio
5 vienetai juodųjų pipirų (žirneliais, apytikriai)
3 vienetai lauro lapų
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į puodą įpilti aliejaus, įkaitinti.
2.
Svogūną ir morką pasmulkinti. Į keptuvę berti svogūną, apkepti iki auksinės spalvos, tuomet suberti morką ir pakepti kelias minutes. Užpilti vandens, sudėti blauzdeles, įberti druskos, sudėti juoduosius pipirus, lauro lapus ir virti apie 30 minučių ant silpnos ugnies.
3.
Bulves ir kopūstą susmulkinti.
4.
Į puodą su sriuba sudėti bulves, kopūstą, vištienos sultinio kubelį ir užvirti, kai vanduo užvirs, pamažinti kaitrą ir virti apie 30 minučių. Tuomet sudėti lydytą sūrį, vėl užvirti ir tuomet išjungti kaitrą.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital