Sveiki avižiniai batonėliai su kavos nata - be cukraus ir be miltų

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Sveiki avižiniai batonėliai
Autorius apie receptą: Jūs žinote mano meilę skaniems ir sveikiems savaitės paruoštukams. Šį kartą – labai rudeniniai ir kava kvepiantys moliūgo batonėliai. Vieni iš skaniausių ever! Galima Jūs žinote mano meilę skaniems ir sveikiems savaitės paruoštukams. Šį kartą – labai rudeniniai ir kava kvepiantys moliūgo batonėliai. Vieni iš skaniausių ever! Galima laikyti šaldytuve arba šaldiklyje. Iš šaldiklio būtų kietesnė, tokia lyg guminė tekstūra, o šaldytuve – minkštesnė, kaip pyrago. Man labiau patinka iš šaldiklio. (...daugiau) Kristina, Ant medinės lentelės
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1.5 stiklinės avižinių dribsnių
0.5 stiklinės kokosų miltų
0.5 šaukštelio cinamono
0.5 stiklinės moliūgų tyrės (receptas čia)
0.5 stiklinės žemės riešutų sviesto
0.5 stiklinės klevų sirupo (agavų sirupo arba medaus)
1 šaukštelis tirpios kavos
1/4 šaukštelio malto imbiero
1 žiupsnelis vanilės
šiek tiek muskato drožlės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į maisto smulkintuvą beriame avižinius dribsnius ir tirpią kavą. Susmulkiname iki miltų tekstūros.
2.
Dubenyje sumaišome susmulkintus avižinius dribsnius ir kavą, kokosų miltus, prieskonius.
3.
Išlydome riešutų sviestą.
4.
Prie birių produktų supilame moliūgų tyrę, skystą riešutų sviestą ir saldiklį. Gerai išmaišome. Turi būti tiršta, klampi ir sunkiai maišoma masė. Jei jūsų masė per skysta – pridėkite miltų, jei per tiršta – šiek tiek augalinio pieno. Perkeliame masę į kepimo popieriumi išklotą formą, suspaudžiame, kad neliktų oro, išlyginame paviršių ir siunčiame į kamerą 2 valandoms, kad sutvirtėtų.
5.
Atšalusius supjaustome norimo dydžio gabalėliais. Viršų pabarsčiau cukraus ir cinamono mišiniu, bet čia tik dėl grožio.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Jolita
2023-02-02 21:51
Kuo galina pakeisti moliūgų tyrę? ATSAKYTI
Loreta
2021-10-18 20:24
Labai uzsinorejau tu batoneliu, tik kokoso miltus pakeiciau sublenderiuotom kokoso drozlem. Ir kai paragavau jau atsaldytus saldiklyje, man uzkliuvo tas nevirtu avizu skonis. Tai viska dejau i orkaite ir pakepiau kokias 20-25 min. Skonis pasikeite i gera. Labai skanu ,sotu ir sveikuoliska. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital