Sūrio rutuliukai

AUTORIUS:
Ina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Sūrio rutuliukai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
300 gramų sūrio ((fermentinis), pvz. Goudos)
200 gramų sūrio (čederio)
1 pakelis sūrelio (tepamas (Panemunės lankų))
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis pipirų
Apvoliojimui:
šiek tiek graikinių riešutų
šiek tiek pistacijų
šiek tiek sezamo sėklų (juodi ar balti)
šiek tiek krapų (smulkinti)
šiek tiek petražolių (smulkintos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
Sūrį sutarkuojame, suberiame prieskonius ir sūrelį.Viską gerai išmaišome, kad būtų vientisa masė. Formuojame nedidelius rutuliukus, kuriuos voliojome į norimus pagardus: galima volioti į smulkintus krapus ar petražolės ir dėti graikinio riešuto, galima sumaišyti juodus ir baltus sezamus arba naudoti vienos rušies, galima tiesiog į smulkintus riešutus. Priklauso nuo kiekvieno skonio ir fantazijos. Rutuliukai sudedami ant lėkštės ar padėklo uždengiami maistine plevele ir laikomi bent keletą valandų šaldytuve, bet geriau per naktį. Norint galima pasigaminti ir prieš kelias dienas jų skonis bus tik geresnis;)Patiekiant galima sudėti į mažus popieriukus skirtus užkandžiams ar keksiukams.

Iš pateikto recepto pasigamina apie 15- 20 sūrio rutuliukų. Norint pasigaminti daugiau sūrio rutuliukų, bet sunaudoti mažiau panemunės lankų sūrelio galima įdėti šiek tiek majonezo.

Skanaus! :)
AUTORIUS: Ina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Raktažodžiai: Išmaišyti Santa maria azija
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital