Sūrio pyragas su uogomis - tobulai kremiškas

AUTORIUS:
Virtuve_N ,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Sūrio pyragas su uogomis - tobulai kremiškas
Autorius apie receptą: Tobulai kremiškas ir labai skanus. Beje, labai svarbu, kad visi kremo ingredientai būtų kambario temperatūros. Tobulai kremiškas ir labai skanus. Beje, labai svarbu, kad visi kremo ingredientai būtų kambario temperatūros. Virtuve_N
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Pagrindui:
210 gramų šokoladinių sausainių
120 gramų sviesto (tirpinto)
Kremui:
650 gramų kreminio sūrio
3 vienetai kiaušinių
250 gramų grietinės (riebios)
150 gramų cukraus
1 šaukštelis vanilės pastos (arba vanilės ekstrakto)
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
200 gramų uogų (naudojau lygiomis dalimis šilauoges ir avietes, tinka kitos mėgstamos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Pagrindui sausainius sutrinti elektriniu trintuvu iki smėlio konsistencijos. Arba sudėti į šaldymui skirtą maišelį ir sutrinti kočėlu.
2.
Sviestą dėti į prikaistuvį, ištirpinti. Ištirpusį sviestą supilti į dubenį su sausainių mase ir išmaišyti.
3.
Kepimo formos dugną iškloti kepimo popieriumi. Sausainių masę tolygiai paskirstyti ant kepimo formos, dėti į šaldytuvą, kol bus ruošiamas kremas.
4.
Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių temperatūros. Jos apatiniame skyriuje statyti skardą su verdančiu vandeniu.
5.
Į dubenį dėti kreminį sūrį, berti cukrų, išmaišyti, įmušti kiaušinius, dėti vanilės pastą, berti druską, dėti grietinę ir viską sumaišyti iki vientisos masės. Svarbu neperplakti.
6.
Maždaug pusę kremo pilti ant sausaininių pagrindo, tuomet berti pusę kiekio uogų ir ant jų supilti likusį kremą. Ant viršaus suberti likusias uogas.
7.
Kepti pyragą orkaitėje (viduriniame aukštyje) 45-55 minutes. Pyrago neperkepame – traukti iš orkaitės reikia tuomet, kai viduriukas pajudinus dar šiek tiek „banguoja”.
8.
Pyragą visiškai atvėsinti, o tuomet dėti į šaldytuvą visiškai sustingti bent 5 valandoms.
AUTORIUS: Virtuve_N
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital