Sumuštinukai su baltame padaže troškintomis sraigėmis

AUTORIUS:
Gian Luca Demarco
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Sumuštinukai su baltame padaže troškintomis sraigėmis
Sumuštinukai su baltame padaže troškintomis sraigėmis
Sumuštinukai su baltame padaže troškintomis sraigėmis
Autorius apie receptą: Ieškantiems įdomesnių idėjų šventiniam stalui ar kai norisi gurmaniškiau! Pavyksta labai skanūs, sotūs ir aromatingi sumuštinukai. Ieškantiems įdomesnių idėjų šventiniam stalui ar kai norisi gurmaniškiau! Pavyksta labai skanūs, sotūs ir aromatingi sumuštinukai. Gian Luca Demarco
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
230 gramų balto vyno (apytikriai)
200 gramų sraigių
2 vienetai raudonikių
1 vienetas čiabatos
2 skiltelės česnako
1 sauja kvietinių miltų
1 pundelis petražolių
1 sauja baziliko
2 šaukštai sviesto
4 šaukštai majonezo (naudojau Hellman’s Original)
1 šlakelis alyvuogių aliejaus
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Duoną supjaustome plonomis riekelėmis, pagardiname alyvuogių aliejumi, druska ir pipirais.
2.
Dedame apskrusti į grilį.
3.
Gerai nuvalome grybus - nupjauname galiuką ir kruopščiai nuvalome smėlį, nulupame kotelį.
4.
Supjaustome norimo dydžio gabalėliais.
5.
Išimame duoną, įkaitiname keptuvę su aliejumi ir sviestu. Į keptuvę dedame petražolių kotelius, kad įgautų skonį. Dedame grybus ir leidžiame įgauti temperatūrą.
6.
Apvirtas sraiges apvoliojame miltuose ir dedame į keptuvę su baltu vynu. Pabaigoje įberiame smulkintų petražolių, česnako, leidžiame pasitroškinti.
7.
Gaminame prieskoninį padažą: sumaišome Helllman’s majonezą su smulkintais šviežiais bazilikais.
8.
Formuojame sumuštinukus: ant apskrudusios duonelės dedame troškintas sraiges baltame padaže, papuošiame petražolėmis ir valgome su bazilikų majonezu.
AUTORIUS: Gian Luca Demarco
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital