Sumuštiniai su dilgelėmis ir sūriu

AUTORIUS:
Daiva
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Sumuštiniai su dilgelėmis ir sūriu
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai skanūs, sotūs, aromatingi sumuštinukai su dilgėlėmis nustebins kiekvieną. Puikiai tiks pusryčiams, vakarienei ar užkandžiams. Labai skanūs, sotūs, aromatingi sumuštinukai su dilgėlėmis nustebins kiekvieną. Puikiai tiks pusryčiams, vakarienei ar užkandžiams. Daiva
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
6 riekelės prancūziško batono (arba pagal poreikį, ar kitos mėgiamos duonos)
100 gramų fermentinio sūrio (tarkuoto)
50 gramų kreminio sūrio
1 pundelis dilgėlių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Įjungti orkaitę kaisti iki 180 C temperatūros (kaitinimas - viršus+apačia, be ventiliatoriaus).
2.
Dilgėles perlieti verdančiu vandeniu ir nusausinti popieriniais rankšluosčiais.
3.
Jei norisi, duonos riekeles apskrudinti sausoje keptuvėje iš abiejų pusių.
4.
Į keptuvę dėti sviestą, ištirpinti, sudėti dilgėles, trumpai apkepti.
5.
Į dubenėlį dėti kreminį sūrį, tarkuotą sūrį, apkeptas dilgėles, pagardinti druska, pipirais ir išmaišyti iki vientisos masės.
6.
Ant duonos riekelių dėti paruoštą sūrio-dilgėlių masę ir paskirstyti per visą plotį.
7.
Sumuštinius sudėti į kepimo formą išklotą kepimo popieriumi.
8.
Kepti įkaitintos iki 180°C orkaitės viduryje apie 10 min., iki kol sūris išsilydys.
AUTORIUS: Daiva
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital