Sultingi kibinai su kapotos mėsos įdaru

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Sultingi kibinai su kapotos mėsos įdaru
Sultingi kibinai su kapotos mėsos įdaru
Sultingi kibinai su kapotos mėsos įdaru
Autorius apie receptą: Sultingi kibinai puikiai tiks ir kaip užkandis, ir kaip pagrindinis patiekalas su namuose ruoštu sultiniu. Idealiai tinka neštis į iškylą! Sultingi kibinai puikiai tiks ir kaip užkandis, ir kaip pagrindinis patiekalas su namuose ruoštu sultiniu. Idealiai tinka neštis į iškylą! Jolanta, Zuikio receptai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Įdarui:
300 gramų vištienos (kapotos, apytikriai)
1 vienetas svogūnų
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Tešlai:
300 gramų pilno grūdo speltų miltai
2 vienetai kiaušinių
150 gramų grietinės
110 gramų sviesto (šalto)
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Tešlai į dubenį įsijoti miltus, burokine tarka sutarkuoti šaltą sviestą.⠀
2.
Į kitą dubenį įmušti vieną kiaušinį, dėti grietinę ir išplakti.
3.
Tarp pirštų trinti sviestą ir miltus, kad susidarytų smulkūs trupiniai, svarbu per ilgai netrinti, kad sviestas neištirptų. Tuomet supilti grietinės ir kiaušinio masę, viską išmaišyti, suminkyti į tešlos kamuolį ir masę dėti į šaldytuvą bent 1 valandai.⠀
4.
Įdarui svogūną smulkiai supjaustyti.
5.
Į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti, suberti svogūnus ir patroškinti keletą minučių. Iškepusius svogūnus dėti į dubenį, sudėti vištieną, berti druską, išmaišyti.⠀
6.
Tešlą padalinti į 10 kamuoliukų, iškočioti į paplotėlius.
7.
Į dubenį įmušti likusį kiaušinį ir išplakti.
8.
Į kiekvieno paplotėlio vidurį dėti įdarą, blyno kraštelį patepti kiaušinio plakiniu ir suformuoti kibiną.
9.
Paruoštus kibinus aptepti kiaušinio plakiniu. Kepimo formą ištiesti kepimo popieriumi, sudėti kibinus.
10.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje 30-40 minučių, tikslus kepimo laikas priklauso nuo kibinų dydžio ir orkaitės.
Patarimai:
Mėsą galima rinktis ir kitą mėgiamą, labai tiktų ir nuo kaulo nuimta blauzdelių mėsa.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital