Sultingi ir aromatingi vištienos kepsneliai keptuvėje

AUTORIUS:
Justina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Sultingi ir aromatingi vištienos kepsneliai keptuvėje
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Tokiu būdu kepama vištiena iškepa be galo sultinga, aromatinga ir skani. Labai garu tiekti su bulvėmis, bulvių koše ar kitu mėgiamu garnyru. Tokiu būdu kepama vištiena iškepa be galo sultinga, aromatinga ir skani. Labai garu tiekti su bulvėmis, bulvių koše ar kitu mėgiamu garnyru. Justina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų vištienos filė
2 šaukšteliai prieskonių vištienai (arba kitų mėgiamų prieskonių)
1 šaukštelis druskos
1 šaukštelis maltų juodųjų pipirų (arba pipirų mišinio)
1 šaukštelis džiovintų bazilikų
1 šaukštelis džiovinto raudonėlio
1 šaukštelis džiovintas rozmarinas (nebūtina)
1 šaukštelis džiovintas čiobrelis
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Vištienos filė supjaustyti kepsniais. Man pavyksta iš vieno gabalėlio filė padaryti du kepsnelius pjaunant išilgai pusiau. Tuomet kepsnelius pamušti mėsos muštuku.
2.
Į indelį berti bazilikus, raudonėlį, čiobrelius, rozmariną, druską, pipirus, prieskonius vištienai, išmaišyti.
3.
Paruoštu prieskonių mišiniu pabarstyti kiekvieną kepsnelį ir gerai įtrinti. Palikti 10 minučių pasimarinuoti.
4.
Iš kepimo popieriaus išsikirpti keturis (nes keturi kepsniai) stačiakampius lapelius. Kiekvieną vištienos kepsnelį dėti ant kepimo popieriaus lapelio ir jį užlenkti. Vištiena turi būti apdengta iš abiejų pusių kepimo popieriumi.
5.
Įkaitinti nesvylančią keptuvę (jei keptuvė linkusi traukti, įdėkite sviesto ar šiek tiek aliejaus), sudėti vištienos kepsnelius kartu su kepimo popieriumi, kepti 3 - 4 minutes iš kiekvienos pusės iki kol iškeps. Tikslus laikas priklauso nuo kepsnelių storumo.
AUTORIUS: Justina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital