Sultingas vištienos šašlykas mango ir kario marinate

AUTORIUS:
Aušra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Sultingas vištienos šašlykas mango ir kario marinate
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Mano ir karis - tobulas skonių derinys. Šašlykas iškepa labai gardus, švelnaus, bet puikaus skonio - puikus pasirinkimas norintiems išbandyti naujus skonius, kurie nenuvils. Mano ir karis - tobulas skonių derinys. Šašlykas iškepa labai gardus, švelnaus, bet puikaus skonio - puikus pasirinkimas norintiems išbandyti naujus skonius, kurie nenuvils. Šašlyką puikiai tinka skanauti ne tik vieną, bet ir gaminti salotas ar ruošti takus, tiekti su bulvytėmis ir daržovėmis. (...daugiau) Aušra
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
700 gramų vištienos šlaunelių mėsos
Marinatui:
1 vienetas mango vaisiaus
30 gramų alyvuogių aliejaus
1 vienetas svogūnų
2 šaukštai kario pastos
2 skiltelės česnako
1 šaukštelis kario prieskonių
1 šaukštelis aitriosios paprikos miltelių
0.5 šaukštelio druskos
1/4 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Marinatui mangą nulupti, perpjauti pusiau, išimti kaulą ir supjaustyti mažesniais gabaliukais. Svogūną šiek tiek susmulkinti.
2.
Į dubenį dėti mango gabaliukus, svogūną, česnakus, pilti alyvuogių aliejų ir sutrinti iki vientisos masės. Dėti kario pastą, berti kario prieskonius, aitriųjų paprikų miltelius, druską, pipirus ir išmaišyti.
3.
Vištieną supjaustyti nedideliais gabaliukais, sudėti į šaldymui skirtą maišelį, supilti paruoštą marinatą, uždaryti maišelį ir paspaudinėjant mėsą per maišelį paskirstyti jog marinatas padengtų visus gabaliukus. Padėti į šaldytuvą dviems valandoms.
4.
Ant trijų iešmų (ar keturių mažesnių) suverti paruoštą mėsą. Kepti apie 12 minučių, vis pavartant, kol iškeps. Tiekiant labai skanu pabarstyti svogūno žiedais, tiekti su bulvytėmis, svogūnais, pomidorais ir mėgstamu padažu, pavyzdžiui pomidorų ar kitu.
AUTORIUS: Aušra
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital