Autorius apie receptą:
Šiandieną dalinuosi puikiu patiekalu, kuris mums labai patiko ir dar ne kartą gaminsime!
Šiandieną dalinuosi puikiu patiekalu, kuris mums labai patiko ir dar ne kartą gaminsime!
Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 gabalėliai
tuno
(po daugmaž 150 g)
3 šaukštai
sojos padažo
1 šaukštas
garstyčių
1 šaukštas
vorčesterio padažo
1 šaukštas
medaus
1 šaukštas
augalinio aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Sumaišykite kartu sojos padažą, Vorčesterio padažą, garstyčias, medų ir aliejų. Į marinatą sudėti tuno gabaliukus. Tunas turi visas apsivelti padažu. Dėkite į šaldytuvą ir palaikykite apie dvi valandas.
2.
Išimkite tuną iš marinato ir dėkite į skardą ištiesta folija ir kepkite 180 C. temp. 20 min. Valgėme su salotomis.