Sultinga orkaitėje kepta šoninė

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
Sultinga orkaitėje kepta šoninė
Autorius apie receptą: Dalinuosi su jumis superiniu marinato receptu mėsai. Marinatas puikiai tiko šoninei, bet, manau, kad juo galite marinuoti bet kokią mėsą. Dalinuosi su jumis superiniu marinato receptu mėsai. Marinatas puikiai tiko šoninei, bet, manau, kad juo galite marinuoti bet kokią mėsą. Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas kiaulienos šoninės (be kaulo)
3 šaukštai sojos padažo
2 šaukštai pomidorų padažo
1 šaukštas majonezo
1 šaukštas medaus
1 šaukštelis garstyčių
pagal skonį česnako granulės
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Pomidorų padažą, majonezą, sojos padažą, garstyčias, medų sumaišyti, įberti česnako granulių, pipirų, druskos ir dar kartą išmaišyti. Paragauti, ar patinka skonis, jei reikia dėkite papildomai kažkurių prieskonių.
2.
Šoninę supjaustyti ir sudėti į marinatą, jeigu turite laiko, palikite pasimarinuoti 2 valandoms.
3.
Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi, sudėti šoninę, pjaustytas bulves ir kelias nelupto česnako skilteles garnyrui, jei norite.
4.
Kepti 200 C laipsnių temperatūroje apie 35 - 40 minučių. Tik neperkepkite, tuomet šoninė bus minkšta ir sultinga.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital