Sultinga lašiša orkaitėje su bulvytėmis

AUTORIUS:
Viktorija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Lašiša orkaitėje su bulvėmis
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Nesudėtingai paruošiamai vakarienei ar pietums - lašiša. Vienu metu iškepsite ir karštą patiekalą, ir garnyrą. Nesudėtingai paruošiamai vakarienei ar pietums - lašiša. Vienu metu iškepsite ir karštą patiekalą, ir garnyrą. Viktorija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
400 gramų lašišos filė
300 gramų bulvių (geriau mažesnių)
1 šaukštas prieskonių bulvėms
2 skiltelės česnako (arba česnako granulių)
2 šaukšteliai garstyčių sėklų
1 šaukštelis paprikos miltelių (galima naudoti aitriosios)
1 šaukštelis rudojo cukraus
1 šaukštelis citrinos žievelės (smulkiai tarkuotos arba citrinos sulčių)
1 šaukštelis rozmarino
0.5 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
0.5 šaukštelio druskos
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į dubenį berti garstyčių sėklas, paprikos miltelius, įspausti česnako, berti pipirų, cukraus, rozmarino, druskos, sudėti citrinos žievelę, įpilti aliejaus ir išmaišyti.
2.
Lašišą gerai įtrinti paruoštu mišiniu. Jei turite laiko, galima palikti 15 - 20 minučių marinuoti kambario temperatūroje.
3.
Bulves perpjauti pusiau ar į daugiau dalių, pašlakstyti alyvuogių aliejumi, pabarstyti bulvių prieskoniais.
4.
Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi, sudėti bulves. Kepti įkaitintoje iki 200 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 25 minutes. Tuomet dėti lašišą į kepimo formą prie bulvių ir kepti dar 12 - 15 minučių.
AUTORIUS: Viktorija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital