Sūdyta lašiša

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 7
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Sūdyta lašiša
Autorius apie receptą: Jau kuris laikas, kai vis nusiperku sūdytos lašišos pasigailiu ir žegnojuosi, kad jau kitą kartą tikrai sūdysiu pati. Nežinau kodėl, bet man savo sūdyta lašiša daug Jau kuris laikas, kai vis nusiperku sūdytos lašišos pasigailiu ir žegnojuosi, kad jau kitą kartą tikrai sūdysiu pati. Nežinau kodėl, bet man savo sūdyta lašiša daug skanesnė. Šį kartą išbandžiau su liofilizuotų burokėlių miltais. Lašišos viršus išėjo toks švelniai rausvas. Tikrai puikus variantas. Ir skanu, ir gražu. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 7
700 gramų lašišos filė
pagal skonį druskos (negailėti, lašiša pasiima tiek, kiek reikia)
1 šaukštas liofilizuotų burokėlių milteliai
1 šaukštelis prieskonių žuviai (citrininių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Lašišos filė pabarstome prieskoniais, druska. Gerai įtriname. Viršų gausiai užklojame burokėlių miltais. Dedame į šaldytuvą 1 – 2 paroms pastovėti.
2.
Pjaustome plonomis juostelėmis ir skanaujame.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital