Steikas

AUTORIUS:
Milda
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Steikas
Autorius apie receptą: Be galo skanus ir paprastas receptas. Be galo skanus ir paprastas receptas. Milda
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
250 gramų jautienos išpjovos
200 gramų vyšninių pomidorų
2 vienetai saldžiųjų bulvių
pagal poreikį salotų
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
šiek tiek druskos
Padažui:
pagal poreikį morkų
pagal poreikį grietinėlės
pagal poreikį prieskonių (mėgstamų)
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Keptuvę gerai įkaitiname. Dedame steiką (turėtų būti kambario temperatūros) ir kepame 4 min nevartydami. Apverčiame ir kepame dar 3 min. Jei norite visiškai iškepusios mėsos, kepkite šiek tiek ilgiau. Pabarstykite druska ir pipirais.
2.
Saldžiąsias bulves nuskutame, supjaustome stambesniais šiaudeliais. Apibarstome druska, apšlakstome aliejumi ir išmaišome. Dedame į skardą ir kepame 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20–25 min.
3.
Pomidorus apibarstome druska, pipirais, apšlakstome aliejumi ir sudedame į skardą pas bulves, kai liks apie 10-15 min iki bulvių kepimo pabaigos.
4.
Padažui morkas sutarkuoti, sudėti į keptuvė ir supilti grietinėlę. Kaitinti, maišant, kol sutirštės grietinėlė, pagardinti mėgstamais prieskoniais.
AUTORIUS: Milda
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital