Sriuba Tom Kha

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Sriuba Tom Kha
Sriuba Tom Kha
Sriuba Tom Kha
Sriuba Tom Kha
Autorius apie receptą: Skanią Tom Kha pagaminkite naudodami tinkamus imbierų, kalendrų ir žuvies padažo azijietiškus skonius. Sriubą iš vištienos, daržovių ir kokoso pieno lengva paruošti. Skanią Tom Kha pagaminkite naudodami tinkamus imbierų, kalendrų ir žuvies padažo azijietiškus skonius. Sriubą iš vištienos, daržovių ir kokoso pieno lengva paruošti. Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 mililitrų kokosų pieno (naudojome Santa Maria)
400 gramų vištienos krūtinėlės (pjaustytos)
400 mililitrų vandens
1 pakelis santa maria tom kha sriubos prieskonių mišinio
2 vienetai pomidorų (pjaustytų kubeliais)
5 vienetai pievagrybių (pjaustytų griežinėliais)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Sumaišykite prieskonių mišinį Tom Kha sriubai su kokoso pienu ir vandeniu.
2.
Užvirkite.
3.
Sudėkite juostelėmis supjaustytą vištieną (neapdorotą) ir virkite, kol vištiena išvirs.
4.
Sudėkite supjaustytus pomidorus ir pievagrybius.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital