Sprandinės šašlykas su sultinio ir čili marinatu

AUTORIUS:
Vylius Blauzdavičius
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3
Sprandinės šašlykas su sultinio ir čili marinatu
Sprandinės šašlykas su sultinio ir čili marinatu
Sprandinės šašlykas su sultinio ir čili marinatu
Sprandinės šašlykas su sultinio ir čili marinatu
Autorius apie receptą: Kvapnūs ir aštresni šašlykai, kurie sužavės kiekvieną. Šiuos šašlykus galima marinuoti ir tik porą valandų, tuomet jie bus aštrūs iš išorės, o viduje sultingi, Kvapnūs ir aštresni šašlykai, kurie sužavės kiekvieną. Šiuos šašlykus galima marinuoti ir tik porą valandų, tuomet jie bus aštrūs iš išorės, o viduje sultingi, švelnaus skonio ir labai gardūs. (...daugiau) Vylius Blauzdavičius
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 kilogramai kiaulienos sprandinės
200 mililitrų sultinio (naudojau naminį jautienos kaulų sultinį)
2 šaukštai aitriųjų paprikų padažas
1 šaukštas saldžiosios paprikos miltelių
2 šaukšteliai džiovinto raudonėlio
1 šaukštelis kumino
4 skiltelės česnako
1 šlakelis aliejaus
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kiaulienos sprandinę supjaustyti vidutinio dydžio gabalėliais.
2.
Dubenyje sumaišyti sultinį, čili padažą, smulkiai sukapotą (arba išspaustą) česnaką, paprikos miltelius, raudonėlį, kumino sėklas ir šlakelį aliejaus. Dėti pagal skonį druskos ir pipirų.
3.
Mėsą dėti į dubenį su marinatu ir labai gerai išminkyti rankomis, kad marinatas įsigertų kuo giliau. Palaikyti šaldytuve mažiausiai dvi valandas, o dar geriau - per naktį.
4.
Sprandinės gabalėlius sumauti ant iešmų ir kepti ant grilio, vis pavartant, kol šašlykai bus gražiai apskrudę iš visų pusių.
5.
Patiekiant galima apibarstyti smulkinta kalendra.
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia .
AUTORIUS: Vylius Blauzdavičius
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
grilio patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital