Špinatų skonio lietiniai su plėšyta vištiena

AUTORIUS:
Ruslanas Bolgovas
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Špinatų skonio lietiniai su plėšyta vištiena
Špinatų skonio lietiniai su plėšyta vištiena
Špinatų skonio lietiniai su plėšyta vištiena
Autorius apie receptą: Kiekvienas turi savo tobulų lietinių blynų receptą, tačiau rekomenduojama išbandyti ir špinatų skonio lietinius su plėšyta vištiena. Kiekvienas turi savo tobulų lietinių blynų receptą, tačiau rekomenduojama išbandyti ir špinatų skonio lietinius su plėšyta vištiena. Ruslanas Bolgovas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Tešlai:
400 mililitrų pieno
200 gramų kvietinių miltų (naudojau „Kauno grūdų“ kvietinius miltus „Ekstra“)
2 vienetai kiaušinių
100 gramų špinatų (mažųjų)
50 mililitrų aliejaus
1 šaukštelis cukraus
10 gramų kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
40 gramų kietojo sūrio (tarkuoto)
10 gramų česnakų laiškų
4 vienetai vištienos šlaunelių mėsos (be kaulo, virtos)
Padažui:
200 gramų grietinės
200 mililitrų grietinėlės
100 gramų sviesto
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Paruoškite tešlą. Į smulkintuvą sudėkite špinatus, kiaušinius, miltus, kepimo miltelius, druską, cukrų, įpilkite pieną ir aliejų. Viską sutrinkite iki vientisos masės ir palikite tešlą 15-20 min. išbrinkti.
2.
Tešlai išbrinkus, semkite po samtį ir pilkite ją į įkaitintą keptuvę. Apkepkite lietinį iš abiejų pusių.
3.
Paruoškite įdarą. Išvirkite vištieną. Išvirtą susmulkinkite, sudėkite smulkintus česnakų laiškus, kietąjį sūrį.
4.
Įberkite druskos ir pipirų. Įdarą dėkite į iškepusį lietinį, užlenkite kraštus ir susukite į ritinėlį.
5.
Į keptuvę įpilkite aliejaus ir apkepkite blyną 1-2 min. iš abiejų pusių.
6.
Paruoškite padažą. Sviestą ištirpinkite su grietinėle, įberkite druskos, pipirų ir įdėkite grietinę.
7.
Blynus patiekite su padažu, apibarstykite smulkintais česnakų laiškais ir šviežiai maltais pipirais.
RECEPTO DRAUGAS: Kauno Grūdai
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital