Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Tešlai: | ||
400 mililitrų | pieno | |
200 gramų | kvietinių miltų (naudojau „Kauno grūdų“ kvietinius miltus „Ekstra“) | |
2 vienetai | kiaušinių | |
100 gramų | špinatų (mažųjų) | |
50 mililitrų | aliejaus | |
1 šaukštelis | cukraus | |
10 gramų | kepimo miltelių | |
1 žiupsnelis | druskos | |
Įdarui: | ||
40 gramų | kietojo sūrio (tarkuoto) | |
10 gramų | česnakų laiškų | |
4 vienetai | vištienos šlaunelių mėsos (be kaulo, virtos) | |
Padažui: | ||
200 gramų | grietinės | |
200 mililitrų | grietinėlės | |
100 gramų | sviesto | |
pagal skonį | druskos | |
pagal skonį | pipirų |