Spalvingos salotos su vištiena, avokadais ir riešutais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Spalvingos salotos su vištiena, avokadais ir riešutais
Spalvingos salotos su vištiena, avokadais ir riešutais
Spalvingos salotos su vištiena, avokadais ir riešutais
Autorius apie receptą: Ruošiantis šventėms man labai patinka paprasti, lengvai pagaminami patiekalai, tokie, kuriems pakanka vos kelių minučių virtuvėje ir tokie, kuriuos gaminant nereikia ieškoti Ruošiantis šventėms man labai patinka paprasti, lengvai pagaminami patiekalai, tokie, kuriems pakanka vos kelių minučių virtuvėje ir tokie, kuriuos gaminant nereikia ieškoti ypatingų produktų parduotuvėje. Šios salotos kaip tik tokios! Jos puikiai atrodo, yra paruošiamos per geras penkias minutes ir tikrai labai
skanios. Beje, salotoms ypatingą skonį suteikia ‘Vilniaus paukštyno’ vištienos kumpeliai, kurių yra net trys rūšys – mėgstantiems aštriau aštrumo tikrai suteiks pipirinis vištienos kumpelis, klasikinio skonio mėgėjams patiks tradicinis vištienos kumpelis, o pikantiško skonio mėgėjų nenuvils pomidorų skonio vištienos kumpelis.
(...daugiau) Berta, Cukrinis avinėlis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
200 gramų konservuotų kukurūzų
150 gramų vištienos (naudojau "Vilniaus Paukštyno" kumpelį)
2 vienetai kiaušinių (virtų)
100 gramų vyšninių pomidorų
1 vienetas avokadų
70 gramų gražgarsčių
50 gramų graikinių riešutų (ar kitokių)
Padažui:
8 šaukštai alyvuogių aliejaus
2 šaukštai citrinų sulčių
2 šaukšteliai skysto medaus
2 šaukšteliai grūdėtųjų garstyčių
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Vištieną supjaustyti griežinėliais. Avokado minkštimą - kubeliais, kiaušinius ir pomidorus - skiltelėmis.
2.
Į indą, kuriame tieksite salotas, suberkite gražgarsčių lapus.
3.
Ant jų dėliokite vištienos kumpelį, avokadą, kiaušinius bei vyšninius pomidorus, berkite riešutus ir kukurūzus. Viską pagardinkite druska ir juodaisiais pipirais.
4.
Paruoškite padažą: į indelį supilkite medų, grūdėtas garstyčias, citrinų sultis bei alyvuogių aliejų.
5.
Salotas apšlakstykite padažu prieš patiekiant valgyti.
RECEPTO DRAUGAS: Vilniaus Paukštynas
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis