Spagečiai su raudonėliu ir ančiuviais

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
Spagečiai su raudonėliu ir ančiuviais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 porcijoms:
90ml pirmo spaudimo alyvuogių aliejaus,
3 suspaustos, bet nesusmulkintos česnako skiltelės,
8 aliejuje konservuotos ančiuvių filė, nusausinti,
2 valgomieji šaukštai kapario, išimti iš sūrimo, nuplauti, nusausinti ir supjaustyti,
1 arbatinis šaukštelis džiovinto raudonėlio,
Druska, šviežiai grūsti juodieji pipirai,
500g spagečių,
60g šviežiai tarkuoto avies pieno sūrio arba parmezano.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų iki vidutinio karštumo. Sudėkite česnaką ir pakepinkite 3 minutes, kol gražiai pagels. Česnako skilteles išimkite. Į keptuvę sudėkite ančiuvius ir pakepinkite juos 5 minutes, šakute trindami juos keptuvėje, kol jie išsileis aliejuje. Sudėkite kaparį ir raudonėlį. Pagardinkite druska ir pipirais. Gerai pamaišykite. Nuimkite nuo ugnies. Tuo tarpu dideliame kiekyje pasūdyto vandens išvirkite spagečius, virkite apie 12 minučių, kad liktų apykiečiai. Gerai nukoškite ir pasilikite 3 valgomuosius šaukštus spagečių nuoviro. Spagečius sudėkite į keptuvę ir supilkite 3 šaukštus nuoviro. Maišykite ant karštos ugnies 1 minutę. Sudėkite į serviravimui skirtą iudą. Apibarstykite sūriu ir gerai išmaišykite, patiekalas patiekiamas karštas. Makaronų patiekalas paruoštas!
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital