Spagečiai su geldelėmis

AUTORIUS:
Čiop Čiop kursai
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
Spagečiai su geldelėmis
Spagečiai su geldelėmis
Spagečiai su geldelėmis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 g spagečių
1 ryšulėlis geldelių
1 saujelė plonai pjaustytų porų
1 šaukštas kapotų petražolių
3 skiltelės česnako
1 žiupsnis pipirų, druskos
100 ml balto sauso vyno
1 šlakelis alyvuogių aliejaus
1 šaukštas sviesto
70 ml grietinėlės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Spagečius dėti virti į verdantį vandenį su trupučiu alyvuogių aliejaus.Keptuvėje pakaitinti dar truputį alyvuogių aliejaus, sudėti kapotą česnaką ir sviestą.Sudėti gerai nuplautas ir atrūšiuotas geldeles, suberti petražoles, porus,druską, pipirus, užpilti vynu ir uždengus palikti virti porai minučių. Kai geldelės visiškai atsidaro ir išsitroškina, pilame ant jų grietinėlę ir gerai išmaišome. Į lėkštę dedame išvirusius makaronus, o ant jų – geldeles. Prie patiekalo puikiai tiks taurė balto sauso vyno.Skanaus! PASTABA! Rūšiuodami geldeles išmeskite tas, kurios yra atsidariusios ir neužsiveria į jas pabeldus kietu daiktu. Išmokite šį ir kitus patiekalus gaminti Čiop Čiop kulinarijos mokymuose!
Apie Čiop Čiop virtuvės mokymus skaitykite čia. Sekite mūsų naujienas Čiop Čiop Facebook puslapyje.
AUTORIUS: Čiop Čiop kursai
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital