Sotūs lietiniai blynai su mėsos įdaru

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 18
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Sotūs lietiniai blynai su mėsos įdaru
Sotūs lietiniai blynai su mėsos įdaru
Sotūs lietiniai blynai su mėsos įdaru
Sotūs lietiniai blynai su mėsos įdaru
Sotūs lietiniai blynai su mėsos įdaru
Autorius apie receptą: Prikepiau nemažai lietinių ir dalį jų kaip visada užsišaldžiau. Šiuos blynelius gaminau su vištienos faršo įdaru, bet galite naudoti kokį tik mėgstate. Prikepiau nemažai lietinių ir dalį jų kaip visada užsišaldžiau. Šiuos blynelius gaminau su vištienos faršo įdaru, bet galite naudoti kokį tik mėgstate. Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 18
Tešlai:
1 litras pieno
400 gramų kvietinių miltų
1 vienetas kiaušinių
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
300 gramų vištienos faršo (apytikriai)
1 vienetas morkų (didesnės arba 2 mažesnių)
1 vienetas svogūnų
pagal skonį prieskoninių žolelių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Kepimui:
1 šlakelis aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Tešlai į dubenį pilti pieną, įmušti kiaušinį, berti miltus, druską ir gerai išmaišyti iki vientisos masės.
2.
Įdarui paruošti, morkas sutarkuoti burokine tarka, svogūną susmulkinti.
3.
Į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti, sudėti morkas su svogūnais ir apkepti iki kol suminkštės.
4.
Daržovėms apkepus į keptuvę dėti vištienos faršą, berti prieskonius ir viską kartu pakepti iki kol mėsa iškeps.
5.
Įkaitinti kitą keptuvę, pilti samtelį tešlos ir sukiojant keptuvę ore tešlą paskirstyti per visą plotį, kepti iki kol viena pusė apkeps, tuomet apversti ir vėl kepti iki kol lietinis visiškai iškeps. i
6.
Ant kiekvieno lietinio blynelio dėti po gerą šaukštą paruošto įdaro ir susukti.
7.
Prieš patiekiant, blynus galima apkepti keptuvėje su sviestu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital