Sotiems pusryčiams – užkandis su šonine ir kiaušiniais

AUTORIUS:
Selga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Sotiems pusryčiams – užkandis su šonine ir kiaušiniais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
šiek tiek sausainių (Ruginiai „Selga NATURE“)
šiek tiek varškės sūrio (tepamas)
šiek tiek kiaulienos šoninės (skrudinta)
šiek tiek garstyčių („Dižonas“)
šiek tiek kiaušinių
šiek tiek kaparėlių (marinuoti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
Kiaušinius galite kepti specialioje kiaušiniams skirtoje keptuvėje su įdubimais arba paprastoje, blynams skirtoje keptuvėje. Užkandžiui su kiaušiniais ir šonine galite naudoti ir mažesnius putpelių kiaušinius.

Paruošimo būdas: kiekvieną lėkštės įdubimą ištepame sviestu ar aliejumi, įmušame kiaušinius, pagardiname juos druska ir pipirais. Keptuvę dedame į orkaitę ir 5 – 7 minutes kepame kiaušinius 170 laipsnių temperatūroje.
Ant „Selga NATURE“ sausainių užtepame varškės sūrelį. Ant viršaus dedame marinuotų agurkų ir skrudintos šoninės griežinėlius. Užtepame garstyčių sluoksnį ir uždedame keptą kiaušinį. Sumuštinius pagražiname marinuotais kaparėliais ir šviežių žolelių šakele.
AUTORIUS: Selga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital