Želatiną užpilti 150 ml vandens ir palaikyti 1 valandą.
Karšto vandens vonelėje ištirpinti šokoladą.
Kambario temperatūros sviestą išmaišyti su cukrumi.
Įmaišyti kiaušinius.
Supilti šokoladą ir išmaišyti.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais. Šį mišinį įmaišyti į tešlą.
Kepimo formą (20x30 cm) iškloti pergamentiniu popieriumi ir sukrėsti tešlą. Paviršių išlyginti ir pašauti į 180 laipsnių orkaitę 20-25 minutėms.
Želatiną su vandeniu kaitinti ant nedidelės ugnies, kol želatinos granulės ištirpsta.
Varškę išmaišome su paprastu ir vaniliniu cukrumi. Varškę naudokite jau sutrintą (būna apkepams).
Įmaišykite jogurtą, po to vyšnias.
Įmaišykite ir ištirpintą želatiną.
Iškepusį pyragą atvėsiname, perpjauname per pusę ir kiekvieną pusę dar perpjauname išilgai.
Gaunasi 4 pyrago lakštai.
Du pyrago lakštus aptepame pasigamintu kremu ir uždengiame kitais likusiais pyrago lakštais.
Palaikome šaldytuve 3-4 valandas.
Skanaus!!!
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)