Šokoladinis pyragas be miltų ir tik iš 2 ingredientų
AUTORIUS:
Ieva
ĮVERTINKITE:
Šį receptą jau įvertinote
(BALSAVO: 15)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
Šį receptą jau įvertinote
(BALSAVO: 15)
@ Shutterstock
Autorius apie receptą:
Galima naudoti kaip pagrindą tortui su maskarponės sūrio kremu ar tiesiog aptepti šokoladiniu kremu. Kepiau nedidelėje 17x17 cm kepimo formoje.
Galima naudoti kaip pagrindą tortui su maskarponės sūrio kremu ar tiesiog aptepti šokoladiniu kremu. Kepiau nedidelėje 17x17 cm kepimo formoje.
Ieva
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
400 gramų
šokoladinio kremo nutella
4 vienetai
kiaušinių
(L dydžio)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kiaušinių baltymus elektriniu plaktuvu išplakti iki purių baltų putų. Trynius gerai išmaišyti su šiek tiek pašildyta Nutella. Baltymus labai atsargiai įmaišyti į šokoladinę masę. Jeigu norisi, galima įmaišyti pasmulkintų riešutų.
2.
Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių. Pjaustyti ir ragauti tik visiškai visiškai atvėsusį.
3.
Galima papuošti Nutellos kremu ar tiekti su ledais. Puošti taip pat tik gerai atvėsusį.
Nesamone net neiškyla ir nesideda kepimo milteliu nei nieko ir gaunas ne tortas o kažkos blynas
ATSAKYTI
Rasa
2018-05-06 20:27
Čia ne tortas, o pyragas :) Jis kuo puikiausiai iškyla, jei gerai išplakti baltymai ir juos atsargiai įmaišote į šokoladinę masę. Šį pyragą ir iškelia būtent kiaušiniai, o jis pats nėra pernelyg purus, labiau drėgnas ir sodrus, kaip kad būna brownie tipo pyragai.
ATSAKYTI