1.
Tešlai į dubenį suberti miltus, kakavą, druską.
2.
Sviestą supjaustyti gabaliukais, dėti į dubenį su miltų mišiniu ir pirštais minkant suformuoti trupinių masę.
3.
Į dubenį įmušti kiaušinius, dėti grietinę ir išplakti, supilti į dubenį su tešlos trupiniais. Užminkyti tešlą.
4.
Paruoštą tešlą padalinti į 12 - 14 gabaliukų ir padėti į šaldytuvą valandai.
5.
Kiekvieną gabaliuką plonai iškočioti, subadyti šakute. Apipjauti pagal turimą formą (naudojau 20 - 22 cm ilgio formą). Į kepimo formą įtiesti kepimo popierių ir atsargiai perkelti lakštą.
6.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje 8 - 9 minutes priklausomai nuo orkaitės.
7.
Kremui į dubenį įmušti kiaušinius, sudėti trynius, berti cukrų, vanilinį cukrų, krakmolą ir išmaišyti.
8.
Į puodą supilti pieną, užvirti. Kai užvirs, po truputį, nuolat maišant, supilti pieną į dubenį su kiaušinių mase. Tuomet visą masę perpilti į puodą ir virti iki kol sutirštės. Atvėsinti.
9.
Į dubenį supilti grietinėlę, išplakti, bet neperplakti. Dėti po šaukštą į puodą su kremu ir nuolat maišyti iki vientisos masės.
10.
Uogų pertepimui į puodą sudėti uogas, virti iki kol sukris ir taps tyrės konsistencijos. Suplakti elektriniu plaktuvu.
11.
Į dubenį įmušti kiaušinius, suberti cukrų ir išmaišyti. Po truputį pilti uogų masę. Supilti paruoštą masę į puodą ir dar pavirti iki kol sutirštės. Nukelti nuo ugnies, sudėti sviestą ir maišyti iki kol ištirps. Atvėstinti.
12.
Dėti lakštą, tuomet dėti 2 - 3 šaukštus kremo, paskirstyti per visą plotį, dėti kitą lakštą, vėl sutepti kremu, tuomet dėti lakštą, dėti uogų, paskirstyti per visą plotį ir taip sluoksniuoti iki kol nebeliks ingredientų.
13.
Dėti į šaldytuvą bent vienai parai, o geriausiai dviem paroms, nes tuomet jaučiasi nuostabiausias skonis.