Veganiškas šokoladinis keksas

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Veganiškas šokoladinis keksas
Autorius apie receptą: Kvapnus, skanus, pagardintas aromatingais prieskoniais šokoladinis keksas. Jis toks nuostabus, kad neabejotinai tiks šventiniam stalui. Kvapnus, skanus, pagardintas aromatingais prieskoniais šokoladinis keksas. Jis toks nuostabus, kad neabejotinai tiks šventiniam stalui. Oksana, Gyvensenos akademija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 ir 3/4 stiklinės pilno grūdo miltų
3 vienetai bananų
1/4 stiklinės kakavos
1/4 stiklinės klevų sirupo
1/4 stiklinės kokosų aliejaus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis malto cinamono
1/4 šaukštelio maltų gvazdikėlių
1/4 šaukštelio malto kardamono
1 žiupsnelis malto muskato
1 žiupsnelis druskos
Glajui:
100 gramų juodojo šokolado
Papuošimui:
pagal poreikį mandarinų
pagal poreikį spanguolių
pagal poreikį rozmarinų šakelių
Papildomai:
šiek tiek aliejaus (kepimo formai patepti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Sutriname bananus šakute arba maisto smulkintuvu.
2.
Dubenyje sumaišome sausus ingredientus: miltus, kakavą, kepimo miltelius, prieskonius, druską.
3.
Kitame dubenyje sumaišome sirupą, aliejų ir bananų tyrę. Suberiame miltų mišinį ir užmaišome tešlą.
4.
Tešlą dedame į aliejumi pateptą formą.
5.
Kepame iki 160 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40 minučių.
6.
Keksą atvėsiname.
7.
Glajui ištirpiname šokoladą ir apliejame keksą.
8.
Papuošiame vaisiais, uogomis, rozmarinu.
Patarimai:
Kekso kepimo forma 18-20 cm skersmens.
Stiklinė 250 ml.
Jei ne veganiškai, kokosų aliejų galima pakeisti sviestu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital