Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
150 g sviesto
150 g cukraus
150 g miltų
150 g šokolado tirpdymui
4 kiaušiniai
Glaistui:
80 g grietinėlės
250 g šokolado tirpdymui
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sviestą išlydyti su šokoladu. Kai pravės, sudėti cukrų ir labai kruopščiai išmaišyti. Sudėti kiaušinius. Galiausiai po truputį maišant berti miltus ir maišyti, kad neatsirastų gumulėlių. Tešla turi būti grietinės kietumo, bet ne per kieta ir ne per skysta. Kepti 200 C orkaitėje apie 35 min.
Kai iškeps, kiekvieną keksiuką "apdažyti" glaistu, paruoštu išlydant šokoladą ir sumaišant su grietinėlę. Šis glaistas bus tuo skanesnis, kuo skanesnį šokoladą lydysit. Skanaus!