Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
300 gramų | sojos faršas (naudojau „Naturli“ formuojamo) | |
100 gramų | rudųjų pievagrybių | |
1 vienetas | morkų | |
1 vienetas | svogūnų | |
2 skiltelės | česnako | |
3 šaukštai | augalinio sviesto (naudojau „Naturli VEGAN BLOCK“) | |
2 šaukštai | kvietinių miltų | |
1 šaukštelis | druskos | |
0.5 šaukštelio | grūstų juodųjų pipirų | |
pagal poreikį | alyvuogių aliejaus | |
0.5 šaukštelio | grūstų juodųjų pipirų | |
1 pundelis | petražolių | |
Padažui: | ||
200 gramų | rudųjų pievagrybių | |
125 mililitrai | daržovių sultinio | |
125 mililitrai | kokosų kremo | |
1 vienetas | svogūnų | |
4 skiltelės | česnako | |
2 šaukštai | augalinio sviesto (naudojau „Naturli VEGAN BLOCK“) | |
2 šaukštai | maistinių mielių dribsniai | |
1 šaukštas | kvietinių miltų | |
1 šaukštelis | garstyčių | |
0.5 šaukštelio | druskos |