Šniceliai orkaitėje užkepti agurkėliais ir sūriu

AUTORIUS:
Lidija Urbelienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 11
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Šniceliai orkaitėje užkepti agurkėliais ir sūriu
Šniceliai orkaitėje užkepti agurkėliais ir sūriu
Šniceliai orkaitėje užkepti agurkėliais ir sūriu
Šniceliai orkaitėje užkepti agurkėliais ir sūriu
Šniceliai orkaitėje užkepti agurkėliais ir sūriu
Šniceliai orkaitėje užkepti agurkėliais ir sūriu
Autorius apie receptą: Labai skanūs ir sotūs. Tiekti skanu su bulvių koše ir mėgstamomis salotomis. Labai skanūs ir sotūs. Tiekti skanu su bulvių koše ir mėgstamomis salotomis. Lidija Urbelienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 11
Mėsai:
1 kilogramas vištienos faršo
1 vienetas kiaušinių
2 šaukštai manų kruopų
pagal skonį prieskonių maltai mėsai
Viršui:
200 gramų fermentinio sūrio
150 gramų dešros (arba rūkyto kumpio, apytikriai)
2 vienetai marinuotų agurkų (didesnių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį dėti faršą, berti mėsos prieskonius, manų kruopas, įmušti kiaušinį ir gerai išminkyti.
2.
Iš paruoštos faršo masės formuoti kamuoliukus, tuomet juos suploti formuojant šnicelio formą ir apie 0.5 cm storio.
3.
Dešrą, sūrį ir agurkus supjaustyti griežinėliais. Ant šnicelių dėti dešrą, agurkus.
4.
Kepti įkaitintoje iki 200 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 20 minučių. Tuomet išjungti orkaitę, sudėlioti sūrį ir palikti šiltoje orkaitėje iki kol išsilydys.
AUTORIUS: Lidija Urbelienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital