1.
Morkas sutarkuoti šiaudeliais ar burokine tarka. Įspausti česnaką, pilti actą, berti druską, išmaišyti ir palikti valandėlę pastovėti. Nupilti skysčio perteklių.
2.
Vištieną supjaustyti smulkiais kubeliais. Sumaišyti su šaukštu majonezo.
3.
Kiaušinius ir sūrį atskirai sutarkuoti.
4.
Į didelės lėkštės vidurį statyti platesnę stiklinę. Aplinka ją lygiu sluoksniu išdėlioti vištieną. Ant viršaus paskirstyti kiaušinius. Aptepti trupučiu majonezo. Išdėlioti morkas, ant jų - sūrį. Vėl aptepti majonezu.
5.
Salotas dėti į šaldytuvą valandai ar pernakt.. Ištraukti keliolika minučių prieš dedant ant stalo. Kivius nulupti ir supjaustyti plonomis riekelėmis.
6.
Iš salotų vidurio išimti stiklinę, kivių riekelėmis papuošti salotas, pabarstyti smulkintais riešutais ir patiekti. Skanaus!