Sluoksniuotos tešlos suktinukai su antiena

AUTORIUS:
Olga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Sluoksniuotos tešlos suktinukai su antiena
Sluoksniuotos tešlos suktinukai su antiena
Sluoksniuotos tešlos suktinukai su antiena
Autorius apie receptą: Tarp pietų ir vakarienės pasimėgaukime užkandukais. Tarp pietų ir vakarienės pasimėgaukime užkandukais. Olga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
350 gramų ančių kulšelės (mėsos be kaulų)
400 gramų bemielės sluoksniuotos tešlos
150 gramų tepamo varškės sūrelio
1 vienetas kiaušinių
pagal poreikį svogūnų (kepintų džiovintų)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį fermentinio sūrio (tarkuoto)
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Antieną pabarstome druska ir pipirais ir apkepiname ant nedidelio kiekio aliejaus.
2.
Tešlą atitirpiname, kiekvieną lapą šiek tiek pakočiojame ir perpjauname įstrižai (trikampiais), iš vieno lakšto išeina du trikampiai.
3.
Ant tešlos užtepame tepamojo varškės sūrio, paberiame gruzdintų svogūnų, tada ant plataus tešlos krašto dedame šiek tiek mėsos ir suvyniojame kaip kruasaną - pradedame vynioti nuo plataus krašto link siauro.
4.
Kiaušinį lengvai išplakame ir aptepame suktinukus, pabarstome tarkuotu fermentiniu sūriu.
5.
Kepame iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20-25 min, kol gražiai apskrus.
AUTORIUS: Olga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital