Sluoksniuotos tešlos pyragas su daržovėmis ir sūriu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Sluoksniuotos tešlos pyragas su daržovėmis ir sūriu
Sluoksniuotos tešlos pyragas su daržovėmis ir sūriu
Sluoksniuotos tešlos pyragas su daržovėmis ir sūriu
Autorius apie receptą: Labai skanus ir nesunkiai paruošiamas. Tinka naudoti ir kitas mėgstamas ar turimas daržoves. Labai skanus ir nesunkiai paruošiamas. Tinka naudoti ir kitas mėgstamas ar turimas daržoves. Daiva, Gudės hobis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
400 gramų bemielės sluoksniuotos tešlos
4 vienetai kiaušinių
360 gramų varškės
100 gramų sūrio (tarkuoto)
1 vienetas baklažanų
2 vienetai morkų
2 vienetai svogūnų
2 saujos špinatų
2 šaukštai grietinės
pagal skonį prieskonių
pagal skonį druskos
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Įkaitinti orkaitę iki 190 C laipsnių temperatūros su funkcija viršus+apačia.
2.
Sluoksniuotą tešlą atšildyti ir suklijuoti į vieną lakštą - vieną lapelį dėti šalia kito, formą darykite tokią, kokią kepimo formą naudosite, aš naudojau kekso formos, tad formavau stačiakampio formą, tešlos turi pakakti dugnui, šonams padengti ir užkloti viršui. Pakočioti, kad susiklijuotų. Dėti į kepimo formą.
3.
Baklažaną, svogūnus smulkiai supjaustyti, morkas sutarkuoti burokine tarka. Špinatus pasmulkinti.
4.
Į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti, suberti pjaustytas daržoves, berti druską, mėgiamus prieskonius ir patroškinti, kol kiek suminkštės, tuomet sudėti špinatus, išmaišyti ir minutę pakepinti.
5.
Į dubenį įmušti kiaušinius, dėti grietinę, varškę, berti 50 g sūrio ir išmaišyti. Paruoštą masė supilti į keptuvę ir permaišyti.
6.
Paruoštą masę sukrėsti į kepimo formą su įklota tešla, ant viršaus berti likusį tarkuotą sūrį, užlenkti tešlos kraštelius.
7.
Kepti įkaitintoje iki 190 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 20 minučių iki kol gražiai apskrus tešla.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital