Sluoksniuoti meduolių desertai su grietinėlės kremu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Sluoksniuoti meduolių desertai su grietinėlės kremu
Sluoksniuoti meduolių desertai su grietinėlės kremu
Sluoksniuoti meduolių desertai su grietinėlės kremu
Sluoksniuoti meduolių desertai su grietinėlės kremu
Autorius apie receptą: Aš razinas labai mėgstu, tai man čia super desertas. Paprastai razinas esam įpratę kepiniuose matyti, bet kartais nei noro, nei laiko kepimui nėra. Tai čia toks palengvintas Aš razinas labai mėgstu, tai man čia super desertas. Paprastai razinas esam įpratę kepiniuose matyti, bet kartais nei noro, nei laiko kepimui nėra. Tai čia toks palengvintas variantas - smulkinti meduoliai ir apelsininis kremas su daug razinų. Labai viskas lengva ir paprasta. Ir net neabejoju, kad toks kremas su razinomis kada nors nuguls kokio torto sluoksnyje. Pavyks paruošti 8 vienetus desertų po 120 gramų. (...daugiau) Mėgėja kepėja
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
260 gramų apelsinų sulčių (su minkštimu)
200 gramų meduolių (arba avižinių sausainių, biskvito)
200 gramų grietinėlės
150 gramų razinų (geltonų)
1 vienetas apelsinų
30 gramų medaus
10 gramų želatinos milteliai
pagal poreikį vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
100 gramų meduolių sutrupinti gabaliukais. Į indelius, kuriuose norite tiekti desertą suberti meduolių gabaliukus.
2.
Į dubenį suberti razinas, užpilti vandenį. Tuomet nupilti vandenį ir razinas nusausinti.
3.
Į puodą supilti apelsinų sultis, suberti razinas, įtarkuoti apelsino žievelę. Palikti iki kol išbrinks. Užvirti, tuomet suberti želatinos miltelius, nukelti nuo kaitros ir maišyti iki kol želatina ištirps. Atvėsinti.
4.
Į dubenį supilti grietinėlę, išplakti iki lengvų putų. Dėti į puodą su razinų ir apelsinų mase, išmaišyti.
5.
Į paruoštus indelius nedideliu samčiu ar dideliu šaukštu supilti paruoštą masę. Palikti iki kol sustings.
6.
Likusius meduolius sumalti arba smulkiai sutrupinti, pabarstyti ant desertų viršaus ir skanauti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital