Sluoksniuotas maskarponės desertas su uogomis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Sluoksniuotas maskarponės desertas su uogomis
Sluoksniuotas maskarponės desertas su uogomis
Sluoksniuotas maskarponės desertas su uogomis
Autorius apie receptą: Neprireiks jokių įmantrių sugebėjimų, o pavyks labai skanus ir toks, kuriam bus sunku atsispirti. Neprireiks jokių įmantrių sugebėjimų, o pavyks labai skanus ir toks, kuriam bus sunku atsispirti. Aušra, Skaniai sveikai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
200 gramų grietinėlės, 35% riebumo
200 gramų maskarponės sūrio
1 šaukštelis želatinos (arba standiklio grietinėlei)
30 mililitrų vandens
pagal poreikį sausainių (naudojau Amaretti)
pagal skonį vyšnių (naudojau vyšnias sirupe)
pagal skonį malto cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenėlį berti želatiną, pilti vandenį ir palikti 15 min iki kol išbrinks. Tuomet ištirpinti ir palikti atvėsti.
2.
Į dubenį pilti grietinėlę, išplakti rankiniu plakikliu iki kol pradės tirštėti
3.
Į dubenį su grietinėle berti cukraus pudrą, vanilinį cukrų, pilti ištirpintą želatiną ir dar kartą suplakti iki purios masės.
4.
Į paruoštą masę dėti maskarponės sūrį, dar kartą paplakti iki kol susimaišys ir dėti į šaldytuvą sustingti.
5.
Į norimas stiklines ar indelius sluoksniuoti desertą. Dėti vyšnių, paruošto kremo, sausainių, vėl vyšnių, kremo, papuošti sausainiais, pabarstyti cinamonu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital