Prancūziški suktinukai su obuoliais

AUTORIUS:
Goda
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
Prancūziški suktinukai su obuoliais
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Puikiai tinka pusryčiams ar kaip užkandis išsinešimui. Skanus obuolių pyrago įdaras, apvoliotas duonos riekelės viduje, apkeptas iki auksinės rudos spalvos ir apteptas Puikiai tinka pusryčiams ar kaip užkandis išsinešimui. Skanus obuolių pyrago įdaras, apvoliotas duonos riekelės viduje, apkeptas iki auksinės rudos spalvos ir apteptas cinamono-cukraus mišiniu! Tobulas pasirinkimas ir skonių derinys. Patiekti šiltus ir, jei norite, apliekite klevų sirupu. (...daugiau) Goda
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
1 vienetas kiaušinių
6 riekelės šviesios duonos
60 gramų kreminio sūrio
1 šaukštas pieno
50 gramų sviesto (kepimui)
Įdarui:
2 vienetai obuolių (nedidelių)
30 gramų sviesto
30 gramų rudojo cukraus
1 žiupsnelis malto muskato
1/4 šaukštelio malto cinamono
Pabarstymui:
50 gramų cukraus
1 šaukštelis malto cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Įdarui į keptuvę dėti dėti sviestą, ištirpinti, suberti cukrų, cinamoną ir pakaitinti iki kol cukrus ištirps.
2.
Obuolius nulupti, išpjauti sėklalizdžius, o obuolius supjaustyti mažais gabalėliais, sudėti į keptuvę su ištirpusiu cukrumi ir maišant pakepti apie 5-6 min iki šiek tiek suminkštės, pabarstyti muskatu, cinamonu ir gerai permaišyti.
3.
Apibarstymui į dubenį berti cukrų, cinamoną, sumaišyti ir atidėti.
4.
Į kitą dubenėlį pilti pieną, įmušti kiaušinį ir išplakti.
5.
Nuo kiekvienos duonos riekelės nupjauti pluteles, tuomet riekeles iškočioti kočėlu iki kol taps plonos.
6.
Ant kiekvienos duonos riekės dėti kreminio sūrio ir paskirstyti per visą plotą. Į vieną duonos kraštą dėti apie 1-2 arbatinius šaukštelius obuolių įdaro ir susukti.
7.
Kiekvieną suktinuką pamirkyti arba aptepti kiaušinio ir pieno plakiniu.
8.
Į keptuvę dėti sviesto, ištirpinti ir dėti paruoštus suktinukus, kepti apie minutę iš visų pusių iki kol apkeps.
9.
Iškepusius suktinukus apvolioti cukraus ir cinamono mišinyje.
AUTORIUS: Goda
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital