Ledų sumuštiniai su biskvitu ir šokolado gabaliukais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Šokoladiniai ledų sumuštiniai
Šokoladiniai ledų sumuštiniai
Šokoladiniai ledų sumuštiniai
Šokoladiniai ledų sumuštiniai
Šokoladiniai ledų sumuštiniai
Šokoladiniai ledų sumuštiniai
Šokoladiniai ledų sumuštiniai
Šokoladiniai ledų sumuštiniai
Šokoladiniai ledų sumuštiniai
Šokoladiniai ledų sumuštiniai
Šokoladiniai ledų sumuštiniai
Šokoladiniai ledų sumuštiniai
Šokoladiniai ledų sumuštiniai
Šokoladiniai ledų sumuštiniai
Autorius apie receptą: Ledai su šokolado gabalėliais – klasika, nepaliekanti abejingų. Susluoksniuokite šokolado gabalėliais pagardintus ledus tarp dviejų minkštų šokoladinių biskvitų, Ledai su šokolado gabalėliais – klasika, nepaliekanti abejingų. Susluoksniuokite šokolado gabalėliais pagardintus ledus tarp dviejų minkštų šokoladinių biskvitų, leiskite sutingti, o tuomet supjaustykite norimo dydžio gabalėliais. Sumuštiniams sušalus ir ledams sustingus, biskvitai išliks minkšti, malonios tekstūros. Jei mėgstate kavos skonį desertuose, į ledų masę galite įmaišyti apie ketvirtį puodelio atvėsintos stiprios kavos. (...daugiau) Asta, Saulėta virtuvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
Biskvitui:
120 gramų sviesto
100 gramų cukraus
50 gramų rudojo cukraus
1 šaukštelis vanilės pastos
2 vienetai kiaušinių
105 gramai kvietinių miltų
60 gramų kakavos
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
1/4 šaukštelio druskos
Ledams:
500 mililitrų grietinėlė, 36% riebumo
1 skardinė kondensuoto pieno, saldinto
100 gramų juodojo šokolado
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Iškepkite šokoladinį biskvitą. Orkaitę įkaitinkite iki 180 ᵒC temperatūros (kaitinimas iš viršaus ir apačios).
2.
Pasiruoškite reikiamus ingredientus.
3.
Tirpintą sviestą, cukrų, rudąjį cukrų ir vanilę išplakite plaktuvu. Po vieną įplakite kiaušinius.
4.
Atskirame dubenyje sumaišykite miltus, kakavą, kepimo miltelius ir druską.
5.
Dalimis (per tris-keturis kartus) sausų produktų mišinį įmaišykite į plakinį. Gausite tirštą tešlą. Padalinkite ją į dvi lygias dalis.
6.
Kepimo indą (24x24 cm) išklokite kepimo popieriumi. Tolygiai plonu sluoksniu paskirstykite vieną dalį tešlos.
7.
Kepkite įkaitintoje orkaitėje 15 minučių, tuomet išimkite ir atvėsinkite. Taip pat iškepkite ir antrąjį biskvitą iš likusios tešlos. Iškepusį jį palikite vėsti kepimo inde.
8.
Pagaminkite ledus. Pasiruoškite reikiamus ingredientus.
9.
Grietinėlę supilkite į plakimo dubenį. Elektriniu plaktuvu išplakite iki minkštų, formą laikančių putų.
10.
Supilkite ir palengva įmaišykite saldintą sutirštintą pieną.
11.
Įmaišykite smulkiai kapotą juodąjį šokoladą.
12.
Surinkite ledų sumuštinius. Į kepimo formą ant vieno iš atvėsusių šokoladinių biskvitų supilkite ledų masę. Paviršių išlyginkite.
13.
Ant viršaus gražiai uždėkite antrąjį atvėsusį biskvitą. Lengvai paspauskite delnais.
14.
Uždenkite indą maistine plėvele, dėkite į šaldiklį ir šaldykite mažiausiai 6 valandas ar geriausiai – per naktį.
15.
Išėmę iš šaldiklio, pjaustykite norimo dydžio gabalėliais ir ragaukite.
Daugiau saldžių ir žavingų Astos receptų galite rasti šioje Saulėtos virtuvės saldumynų knygoje
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital