Atskirai išverdame morkas, kiaušinius ir bulves. Kiaušinio trynius atskiriame nuo baltymų. Viską smulkiai sutarkuojame. Susmulkiname svogūną. Lašišą sutvarkome ir sutriname šakute.
Sluoksniais lėkštėje išdėstome – bulves, majonezą, morkas, vėl majonezą, svogūną, kiaušinio baltymą, majonezą, lašišą, majonezą ir užbaigiame kiaušinio tryniu.
Galime padaryti įvairias formas ar tiesiog paprastai išdėstyti. Skanaus :)
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!