Autorius apie receptą:
Tai labai lengvas ir pigus patiekalas, kurį gamindavo senoliai.
Tai labai lengvas ir pigus patiekalas, kurį gamindavo senoliai.
Gitana
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
200 gramų
lašinukų
1 galva
svogūnų
1 šaukštas
grietinės, 30% riebumo
Tešlai:
300 gramų
kvietinių miltų
1 vienetas
kiaušinių
100 gramų
vandens
5 gramai
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Miltus, vandenį, kiaušinį ir druską gerai išmaišyti, kol bus masė puri ir galima bus kočioti.
2.
Tada iškočioti plonai ir supjaustyti rombais.
3.
Dėti į pasūdytą verdantį vandenį išvirti apie 15 min.
4.
Lašinukus arba virtą mėsytę su svogūnais smulkiai supjaustyti, pakepint,i uždėti grietinės ir pagardinti skrylius.