Škotiška rūkytos žuvies ir porų sriuba su kaparėliais

AUTORIUS:
Čiop Čiop kursai
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
Škotiška rūkytos žuvies ir porų sriuba su kaparėliais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200g rūkytos žuvies
Pusė poro
Sauja konservuotų kaparėlių
Šaukštas sviesto
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
2 bulvės
Šaukštelis smulkinto čiobrelio
Žiupsnis druskos, pipirų
Žiupsnis kmynų
400ml pieno
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulves supjaustome nedideliais kubeliais, porus – griežinėliais. Viską kepiname su sviestu, aliejumi bei likusiais komponentais (išskyrus pieną ir žuvį).Viskam apkepus, o bulvėms kiek suminkštėjus, sumažiname ugnį ir sudedame žuvį. Maišydami kepame dar keletą minučių ir supilame pieną. Viską verdame ant nedidelės ugnies vis pamaišydami, kol porai ir bulvės bus iki galo išvirę. Skanaus! Išmokite įvairių patiekalų ruošimo principų Čiop Čiop kulinarijos kursuose! Sekite mūsų naujienas Čiop Čiop Facebook puslapyje.
AUTORIUS: Čiop Čiop kursai
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital