Skautiška duonelė

AUTORIUS:
Skautai
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 50)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 50)
Skautiška duonelė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Miltai
Vanduo
Cukrus
Druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į indą supilkite miltus ir vandenį, įberkite žiupsnelį druskos ir žiupsnelį cukraus. Viską gerai išminkykite, svarbiausia, kad tešla neliptų prie rankų, tad jei taip nutinka, įberkite daugiau miltų.
Išminkytą tešlą ir spiralės forma apvyniokite ant iešmo (jeigu norite sutaupyti vietos kuprinėje ar mašinoje, žinokite, kad iešmą visada galima rasti gamtoje ir per porą minučių padaryti tinkamą skautiškai duonai kepti).
Duonelę reikia kepti ne virš atviros liepsnos, o virš labai įkaitusių žarijų. Jeigu kepsite ant atviros liepsnos, duonelė greitai pajuoduos iš išorės, o viduje liks žalia.
Po kelių minučių kantraus duonelės vartymo virš laužo, pamatysite, kad ji gražiai parudavo ir jau galima skanauti.
Atsargiai, nes nuo laužo tik ką nukeltas maistas būna labai karštas!
AUTORIUS: Skautai
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Eugenija
2023-06-24 09:31
Labai gera alternatyva vietoje visokių zefyrų! Du patarimai: kepti ant žarijų, o jei apdegęs, juodulių nevalgyti. Ir nepersivalgyti! :) Man ir labai skanu ir pramoga. ATSAKYTI
SkautasKlaidas
2020-06-16 17:49
tai reikia tinkamai iskepti moketi ir nebus bloga .Aisku ji ne visiem patinka,bet man tai puikus uzkandis ! ATSAKYTI
Fe
2011-06-22 16:21
Na man tai nuo šios duoneles tai taip bloga buvo!!! Feee.. Nepatariu daug prisivalgyt... Nebent tik paragaut.. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
tėvelių dienai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital